WIJDEMEERSE WEBKRANT
ALB nodigt u uit
Ankeveen, vr 3 augustus 2007

De Amsterdamse Lichtbond, een naturistenvereniging, nodigt u uit om een kijkje te komen nemen op hun terrein achter molen Hollandia in Ankeveen.

persbericht

Blootgewoon genieten
in de Ankeveense Plassen

De ALB (Amsterdamse Lichtbond) heeft in de Ankeveense Plassen een prachtig eiland met onder andere een groot natuurzwembad, barbecueplaats en sanitair.

Op dit verenigingsterrein 'de Molen' kunt u naturistisch recreëren en volop genieten van de natuur en - eindelijk ook - de zon. Het is een besloten en veilige plek voor dagrecreatie, geschikt voor jong en oud. De ALB is aangesloten bij de Naturisten Federatie Nederland en heeft leden uit onder meer het Gooi, Almere en Amsterdam. Als niet-lid kan men - tegen betaling van 5 euro per persoon per dag: kinderen gratis - een dagje (of meerdere uiteraard) bij ons doorbrengen en gebruik maken van alle facilteiten. Als lid kunt u gedurende het seizoen (eind maart tot eind september) ieder dag van deze unieke plek genieten.

Terrein De Molen ligt aan de provinciale weg N236 (tussen Weesp en Bussum), Loodijk 30, achter de molen in Ankeveen. Naast de molen is de aanmeerplaats met roeiboten van de ALB om van en naar het terrein/eiland te komen. Wanneer u van plan bent te komen, belt dan op de dag zelf even 035-6563493. Dan staat u niet voor een gesloten poort en kan een van onze leden u persoonlijk ontvangen.

Voor meer informatie www.alb-naturisme.nfn.nl .

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
23 gr.
windkr. 2