WIJDEMEERSE WEBKRANT
Noodlanding meestgelezen
Wijdemeren, 29 november 2006

Het eind van de maand is weer in zicht. Tijd voor een kort statistisch overzichtje van de WWK in de afgelopen maand. De noodlanding was het populairst.

Met zijn allen las u de WWK de afgelopen maand ruim 13.000 keer. Sommigen vaker dan 1 keer, want er waren 3350 unieke bezoekers in november. Ruwweg kwam u dus vier keer terug.

RSS feed

De RSS feed van de WWK wordt veel gebruikt. Twee van de drie bezoekers leest de RSS feed. Het bewijs dat RSS een doorslaand succes is. Radio Wijdemeren en andere sites gebruiken de RSS feed van de WWK om op hun sites het laatste nieuws uit Wijdemeren tot u te brengen.

Meest Gelezen

De top drie van de meestgelezen pagina's was in november:

  1. Noodlanding Ankeveen
  2. Mega-Hummer bij Driesprong
  3. De verkiezingsuitslag


Op 1 de noodlanding in Ankeveen.

Dat geeft misschien een aardig beeld van de interesse van de lezers. Eerst ongelukken, dan exotische auto's en tenslotte de politiek.

Meest Gezocht

De top zes van de meest gezochte combinatie van woorden met zoekmachines was:

  1. wijdemeren
  2. nederhorst den berg
  3. gemeentehuis wijdemeren
  4. wijdemeren webkrant
  5. cda verkiezingsprogramma
  6. martin timman carnegie heldenfonds

Maand na maand stonden de zoektermen Nederhorst en Nederhorst den Berg op nummer 1 in deze ranglijst. Dit keer op 2, maar toch hoog. Wat zou er toch in Nderhorst zijn dat de andere kernen niet hebben? Weet niemand in de wereld wat Nederhorst is? Of zoekt men misschien een bedrijf met die naam en komt men dan in de WWK terecht?

Voor uw geruststelling, zoals altijd, wij hebben geen idee wie wat gelzen of gezocht heeft. Het zijn getallen, meer niet.

Nieuw emailadres WWK: webkrant@wijdemeren.com!

bron
WWK
foto
Martin Stevens
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief