WIJDEMEERSE WEBKRANT
OCW bij Intratuin
Kortenhoef, 21 november 2006

Gisteravond hield het Ondernemers Collectief Wijdemeren een geslaagde ledenvergadering. Intratuin ontving de ondernemers gastvrij.

Het OCW is een bedrijvenvereniging van een kleine tweehonderd ondernemers uit Wijdemeren. Ieder jaar houdt het OCW rond deze tijd een ledenvergadering. Dit jaar werd de vergadering ontvangen door Intratuin. De opkomst was hoger dan meestal, mede omdat voor het eerst ook de partners van de ondernemers waren uitgenodigd, hetgeen een schot in de roos bleek te zijn. Ook het bestuur van de OKL (Ondernemerskring Loosdrecht) was aanwezig.

Na het formele gedeelte, waarin o.a. de plannen voor 2007 werden uiteengezet, gaf de heer Nico Koppenol een uiteenzetting over de plaats van Intratuin in de markt van tuincentra. Ook gaf hij inzicht in de verschillende produktgroepen die Intratuin verkoopt. Daarbij merkte hij op dat er steeds meer branchevervaging optreedt. Zo verkopen bouwmarkten ook planten. En Intratuin verkoopt spullen voor het interieur, waarmee geconcurreerd wordt met ketens die huishoudelijke artikelen verkopen, drogisterijketens, maar ook meubelketens. Vanwege dat brede aanbod wil er nog wel eens een probleem ontstaan met sommige gemeenten over het bestemmingsplan, omdat dat soms al jaren oud is en niet meer past op de activiteiten van een modern tuincentrum, dat zich in de breedte ontwikkelt en meer en meer funshopping biedt.


Bij het maken van de kerstkransen.
V.l.n.r. Joop van Rijn (voormalig voorzitter van de 's-Gravelandse Industrie- en Ambachtskring), Kees Petersen (bedrijfsleider Intratuin Hilversum) en Peter Landwaart (bestuurslid OCW).

Na de presentatie over Intratuin bogen de leden van het OCW zich over het zelf maken van een kerstkrans. Daar werd enthousiast gebruik van gemaakt. Van kruidenier tot opticiën, van groenteman tot botenbouwer zette men zich aan het optuigen en versieren van een kerstkrans met door Intratuin ter beschikking gestelde materialen. De éne krans nog voller en uitbundiger dan de andere.


Dick van der Panne (links, groente en fruit in Nederhorst den Berg)
toont trots het resultaat van zijn inspanningen.

Het OCW kon na afloop terugzien op een zeer geslaagde avond.

Nieuw emailadres WWK: webkrant@wijdemeren.com!

bron
WWK
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik JUngmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief