WIJDEMEERSE WEBKRANT
Darters winnen
Kortenhoef, 19 november 2006

De darters van het Wapen van Kortenhoef deden goede zaken. Zij wonnen.

Nieuw emailadres WWK: webkrant@wijdemeren.com!

ingezonden bericht

WAPEN VAN KORTENHOEF HAALT WEER VEEL PUNTEN BINNEN

Het eerste speelde afgelopen week tegen WWW. Zij begonnen met de 4 singelwedstrijden met 3-1 op hun naam te schrijven erg goed, wat na de nederlaag van de afgelopen week ook wel nodig was.

Menno, Marcel en Jeroen wonnen, alleen Jeroen had er 3 legs voor nodig, de andere partijen gingen in 2 legs naar de Kortenhoevers. Donny verloor in 2 legs. Bij de koppels ging het nog beter, daar werden alle 4 de wedstrijden gewonnen, Marcel en Menno wonnen de eerste in 2 legs, onder andere doordat Marcel de eerste leg checkte vanaf 72. Voor de derde wedstrijd hadden ze 3 legs nodig. Donny en Jeroen wonnen de 2e wedstrijd ook in 2 legs en daarmee was de winst binnen, maar belangrijk was ook de eindstand. De vierde wedstrijd wonnen ze net als Menno en Marcel in 3 legs.

De gezellige bierronde ging helaas verloren zodat men met een 7-2 overwinning toch nog een rondje moest geven. Het tweede team moest tegen de nummer laatst en had dan ook en sterke opstelling voorbereid. Brian won in 2 legs, evenals Dennis. Bats die ingevallen was voor Berrie, die als barman was weggeroepen, liet zien dat hij te weinig getraind had, het nivo was erg slecht en hij verloor volkomen terecht in 2 legs. Herman won vervolgens weer in 2 legs. Zo werden de singels afgelsoten met 3-1 winst.

Bij de koppels begonnen Brian en Herman. Zij hadden teveel moeite met de madhouse en verloren in 3 legs. Dennis en Maurits, die meteen Bats had vervangen na diens slechte wedstrijd, wonnen eenvoudig in 2 legs. Herman en PeKa wonnen de derde wedstrijd in 3 legs o.a. door een 140 worp van Herman. Dennis en Maurits schreven de vierde wedstrijd op hun naam in 2 legs. De bierronde lieten we nog maar eens zien dat het Wapen veel te sterk was voor deze tegenstander. Net als het eerste werd er met 7-2 gewonnen, een goede week voor de Kortenhoefse darters.

Patrick Kreuning
Ankeveen

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
P. Kreuning
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief