WIJDEMEERSE WEBKRANT
Ruis uit het Gemeentehuis
Wijdemeren, 8 november 2006

Wie gisteren en vandaag in de luie stoel naar de Algemene Beschouwingen dacht te luisteren kwam bedrogen uit. Ruis uit het gemeentehuis.

Gisteren dachten wij een deel van de Algemene Beschouwingen te kunnen horen door Radio Wijdemeren aan te zetten. Dat lukte dubbel niet. Via de kabel vulde witte ruis uit de surround set boxjes de huiskamer. Daar was niets te horen.

Via de ether dan maar. Muziek vulde de kamer. De letters OZB waren ver te zoeken. Het draaien van plaatjes bleek het programma van Radio Wijdemeren te zijn. Schorsing misschien? Na ruim een uur nog steeds muziek. Een erg lange schorsing dus. Het onderstaande persbericht werpt licht op de ruis en de muziek.

Nieuw emailadres WWK: webkrant@wijdemeren.com!

persbericht

Geen rechtstreekse radio-uitzending van begrotingsvergadering raad op 7 en 8 november door technisch probleem bij gemeente

Radio Wijdemeren zendt jaarlijks de begrotingsvergaderingen van de gemeenteraad uit voor alle inwoners. Dit jaar lukt dat op 7 en 8 november niet door het onverwacht uitvallen van de eindversterker van de gemeente, vlak voor aanvang van de vergadering. De gemeente betreurt dit.

Ook voor de vrijwillige medewerkers van Radio Wijdemeren, die vrij namen van hun werk om de uitzending te kunnen verzorgen, is het teleurstellend, net als voor de luisteraars. Het geluid van de uitzendingen verloopt tot dusverre via een eindversterker die ook zorgt voor het geluid in de raadzaal. Met de hoofdredactie van Radio Wijdemeren heeft de gemeente nu afgesproken vóór de volgende gemeenteraadsvergadering een aparte aansluiting voor de uitzendingen te realiseren. Hiermee hoopt de gemeente uitzendingen in de toekomst te kunnen verzekeren.

home
verder
terug
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bron
Gem. Wdm
foto
---
auteur
Rik Jungmann