Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Wim Neef: Geen Verkeer

's-Graveland, 21 maart 2006

Kees Voorn uit 's-Graveland vindt dat CDA lijsttrekker Wim Neef niet de portefeuille verkeer moet krijgen in het nieuwe college.

Reactie

Geachte aanstaande collegeleden,

Wij wonen al heel lang in 's-Graveland. Wij zijn wat dat betreft een echte 's-Gravelandse familie.

De afgelopen jaren is het verkeer in ons dorp enorm toegenomen. Vooral zwaar vrachtverkeer heeft vrij baan in onze gemeente. CDA-voorman Wim Neef was de afgelopen jaren de man van het verkeer. Hij heeft al eens terecht toegegeven dat hij op het gebied van verkeer weinig heeft gepresteerd.

Als directeur van een bedrijf dat vrachtwagens repareert en goede vriend van vele vrachtwagenondernemers in onze gemeente is het duidelijk dat hij vooral vrachtwagens vrij baan wil geven. Het verzwaren van bruggen op Noordereinde en Zuidereinde is daar een goed voorbeeld van.

Om hem te vrijwaren van belangenverstrengeling en het verkeer in onze gemeente eindelijk eens goed aan te pakken (Hilversum kan dat wel zie Berensteinseweg en plannen voor Diependaalselaan etc.) is het van het grootste belang dat Wim Neef in het nieuwe college niet opnieuw de portefeuille van verkeer gaat beheren.

Ik hoop dat alle partijen daar goed op toezien.

Vriendelijke groeten,
Kees Voorn (CDA Stemmer)
's-Graveland


De wekelijkse nieuwsbrief Bewolkt Half bewolkt Matige wind Naar volgende bericht