Rik Jungmann

---

Reacties
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Klok, Nieuwbouw en Glas

Wijdemeren, 21 juni 2006

Er werd gereageerd op de klokken die niet slaan, de appartementen in Kortenhoef en de succesvolle glasinzameling bij de Meenthof.

Reactie

Klok, Appartementen en Glas

Blijkbaar een euvel van (bijna) de gehele gemeente Wijdemeren.
In Oud Loosdrecht is de klok van de NH kerk aan de Oud Loosdr.dijk al maanden van slag en sedert enige tijd helemaal stil. Uurwerk en slagwerk.

Heel jammer want een goede klok is nooit weg. Misschien een idee om eens een echte klokkenmaker voor de gemeente te nemen, geen wonder dat alles hier zo langzaam gaat en zo moeilijk opgang komt..... de tijd stond ( en niet even) stil.

Moireen van der Meulen
Loosdrecht


Geachte redactie,

Zie reeds mijn eerdere reactie inzake dit projekt aan de Kerklaan, ik ben zeer verheugd met het feit dat dit lelijke lege gebouw eindelijk wordt gesloopt en dus gebruikt gaat worden voor goede en betaalbare huisvesting, volgens de Gemeente.

Mij lijkt dit voor velen die graag hier willen blijven wonen of starters een pracht oplossing in hopelijk een fraai gebouw, werkelijk een aanwinst voor ons dorp.

Nu nog de invulling van het andere projekt n.l. naast de Kerk , het braakliggende terrein van de oude school, wanneer gaat daar nu eindelijk een start worden gemaakt met bouwrijp maken, het terrein ziet er nu desolaat uit, hekken, zandwoestijn etc. En dat nog wel naast de begraafplaats !

Het moest toch destijds met spoed worden gesloopt, dus nu ook met spoed gaan bouwen, dat is goed voor onze buurt en dus ook goed voor de economie.

Mvrgr. Bob J. Colijn.
Kortenhoef.


Geachte Redactie,

Heel goed om die foto te plaatsen, wij zijn er nu twee maal langs geweest om te shoppen en je schaamt je rot, de eerste keer dacht ik , nou dat zal wel spoedig verholpen worden, maar een paar dagen later hetzelfde beeld en nu zelfs alles dichtgeplakt.

Werkelijk te gek wooorden en een schande voor het winkelcentrum, plus de hamvraag hoe lang gaat dit nog duren en wie is hiervoor verantwoordelijk en waarom wordt er niets aan gedaan, en hoelang duurt het nog voordat de flessen gebruikt gaan worden voor andere doeleinden.

Dit is toch werkelijk een aanfluiting voor alle bewoners en winkelend publiek en de ondernemers aldaar.

Wie gaat dit probleem met spoed oplossen !!!!!!!!

Ook de vuilnis op de achtergrond is een wederkerend probleem aldaar en dat terwijl veel bezoekers daar dagelijks langslopen en gaan shoppen. Ga daar maar eens een kwartier staan, zoals ik onlangs deed.

Wachtend op een spoedige oplossing of moeten we weer gaan winkelen in Hilversum ???

Mvrgr. Bob J. Colijn
Kortenhoef.


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Matige wind 16º Naar volgende bericht