Rik Jungmann

Gemeente Wijdemeren

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Evenementenborden in Loosdrecht

Loosdrecht, 5 juli 2006

Vandaag werd het eerste evenementenbord in Loosdrecht onthuld. Er komen zes borden, waarop de evenementen in Loosdrecht staan aangekondigd.

Persbericht

Vijf evenementen deze zomer: Loosdrecht Leeft!
Nieuw: fraaie borden promoten Loosdrechtse evenementen

Voorzitter Bart ten Herkel van Stichting Sloep en wethouder Wim Lorjé van economische zaken, recreatie & toerisme, onthulden op 5 juli samen een fraai evenementenbord aan de Molenmeent. In totaal krijgt Loosdrecht deze week 6 borden om alle evenementen te kunnen promoten. Op de borden: 17 - 19 juli Loosdrechtweek; 23 juli Sloepentocht; 19 augustus Zomeravondfestival; 19 augustus Gondelvaart en 30 augustus Jaarmarkt.


Wethouder Wim Lorjé (links) en Bart ten Herkel (voorzitter Stichting Sloep) onthullen het evenementenbord.

De plaatsing van de evenementenborden is één van de resultaten van de samenwerking van alle Loosdrechtse ondernemers met de gemeente in het kader van Loosdrecht Leeft. De andere borden komen aan het Vuntusplein, bij De Strook, bij de Mijndense Sluis, langs de 's-Gravelandse Vaart bij de sluis (Intratuin) en langs de Horndijk. Wethouder Lorjé: "Het is een goed voorbeeld van een gezamenlijk initiatief van ondernemers en de gemeentelijke overheid. Het zijn bovendien fraaie borden! Wellicht dat we ook in andere dorpskernen op dergelijke wijze evenementen kunnen promoten."


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Half bewolkt Zonnig Windstil 27º Naar volgende bericht