Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

VVD primeurmet Nieuwsbrief

Wijdemeren, 16 januari 2006

De VVD heeft een primeur. Het is de eerste partij in Wijdemeren die een electronische Nieuwsbrief aan leden en belangstellenden zendt.

Primeur

Het CDA kwam met de eerste verkiezingsfolder. Ook een primeur. Maar de VVD heeft als eerste partij ooit een electronische Nieuwsbrief gestuurd aan haar leden en belangstellenden in Wijdemeren. Dat is een stap voorwaarts.


Een deel van de VVD Nieuwsbrief.

In de Nieuwsbrief verzamelde de VVD nieuwtjes en links die over de verkiezingen gaan. Ook staan de data van de komende raads- en commissievergaderingen genoemd. Belanstellenden kunnen zich opgeven bij Joep Frijdal de campagneleider van de VVD.

Verschillen in digitale hulpmiddelen

In het gebruik van digitale hulpmiddelen is de VVD met deze nieuwsbrief het verst. De partij heeft al jaren een website, die nu aangevuld is met een digitale Nieuwsbrief. D66, CDA, PvdA en DBW hebben een website. GroenLinks en DBL hebben geen website. De links naar de websites zijn te vinden op de verkiezingspagina.

Algemene Informatie

Informatie over alle partijen is te vinden in de gemeentegids van de gemeente Wijdemeren, al is die, met al die razendsnelle wijzigingen, ook niet meer up to date. En er is de digitale versie van de gemeentegids, te vinden op de website van de gemeente. Daar vindt u ook de emaiiladressen van raadsleden, wethouders en het ambtelijk apparaat.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Matige wind Naar volgende bericht