Rik Jungmann

---

Persbericht PvdA
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

In de Bloemetjes

Wijdemeren, 28 februari 2006

De bejaarden in Wijdemeren komen goed in de bloemetjes te zitten. Primula's van DBW, petunia's van het CDA en zateradg nog rozen van de PvdA.

Co de Kloet en Ria Hennis begonnen met het uitdelen van primula's in bejaardenhuizen, om ze te verleiden op DBW te stemmen. Helemaal succesvol was die missie niet volgens het verslag in de G&E. Daarna deed het CDA een poging. Men trok naar de bejaardenhuizen met petunia's. Ook die werden niet altijd in dank afgenomen, aldus Cor Koster.

Zaterdag gaat de PvdA rozen uitdelen. Ook in de bejaardenhuizen, volgens onderstaand persbericht. Driemaal is scheepsrecht...

Persbericht

PvdA sluit verkiezingscampagne af

Aanstaande zaterdag - 4 maart - zal de PvdA de campagne voor de gemeenteraads-verkiezingen afsluiten met het uitdelen van rozen.

Lijsttrekker Lia Moote en andere PvdA kandidaten zijn aanstaande zaterdagochtend te vinden op de markt in Ankeveen, het plein in Nederhorst den Berg, winkelcentrum De Meenthof te Kortenhoef en bij de Boni en aan de Nootweg in Loosdrecht.

Daarnaast zullen zij deze dag op bezoek gaan bij de bewoners van de verschillende verzorgingshuizen in de gemeente Wijdemeren.


De wekelijkse nieuwsbrief Sneeuw Half bewolkt Matige wind Naar volgende bericht