WIJDEMEERSE WEBKRANT
Voorzitter SV Ldr Stapt op
Loosdrecht, vr 15 december 2006

Voorzitter Rob Deering van de SV Loosdrecht is begin deze week opgestapt als gevolg van meningsverschillen binnen het bestuur.


Rob Deering in betere tijden, tijdens de huldiging van de SV Loosdrecht op het gemeentehuis op 8 juni van dit jaar naar aanleiding van de promotie van de club.

Deering wil in een artikel in de G&E van vandaag niet kwijt waarover de meningsverschillen precies gaan. De formele lezing is dat er verschillend gedacht wordt over de uitvoering van het beleid en beleid voor de toekomst.

Deering laat aan Jeroen Mascini van de G&E in het stuk wel weten dat het vertrek van trainer Ab Rutten en de nasleep met boete van de tumultueus verlopen en voortijdig gestaakte wedstrijd Loosdrecht-Voorland in zijn vertrek hebben meegespeeld. Deering was vijftien jaar bestuurslid van de club. Afgelopen zomer werd de club gehuldigd door de gemeente nadat deze gepromoveerd was.

Het bestuur is flink uitgedund omdat ook andere bestuurders door verschillende oorzaken de laatste tijd hun werk hebben gestaakt. Alleen secretaris Harrie de Bruin blijft over. Er wordt echter hard gewerkt aan aanvulling van het bestuur om de gaten te vullen.

Deering verklaart dat hij niet meer op Hallinckveld te zien zal zijn. Zijn lidmaatschap heeft hij nog niet opgezegd, maar hij is, naar eigen zeggen, "wel helemaal weg".

bron
G&E
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief