Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Weerbericht op video

Wijdemeren, 12 april 2006

Op de video van de inhuldiging van het nieuwe college kregen wij zeer positieve reacties. Er is nog een videokanaal. Weerstation De Arend.

Weerstation De Arend van Jos Werhoven is dé bron voor informatie over het weer in Kortenhoef en omgeving. Statistieken, vooruitzichten, temperaturen, windsterkten en -richtingen, om kort te gaan alles wat met het weer in Wijdemeren te maken heeft is op weerstation De Arend te vinden. Op de homepage van de WWK staat al jaren een link naar zijn site.

Jos Werhoven is een enthousiast schaatser. Als er ijs ligt neemt het aantal bezoekers aan zijn website dramatisch toe. (Net als bij de WWK overigens.) Hij doet dan verslag van de conditie van het ijs en de dikte.

Videoweerbericht

Enige tijd geleden begon Jos Werhoven met een dagelijks videoweerbericht. Hij presenteert het weerbericht gelardeerd met natuuropnamen en beelden van alles wat groeit en bloeit.

Als u het wilt bekijken, klik dan op deze link. (Het formaat is .wmv. Uw Windows Mediaplayer wordt opgestart en de beelden komen binnen. Vergeet niet uw geluid aan te zetten.) Wilt u het beeld vergroot tot uw hele scherm zien? Dubbelklik dan op het beeld en uw pc is een TV.

Wilt u alsnog de WWK-video zien van de inhuldiging van de nieuwe wethouders? Klik dan hier.

(Ziet u wel wat in een videoboodschap over uw bedrijf, neem dan contact met ons op. Die boodschap kan onder uw banner in de WWK staan, maar natuurlijk ook op uw eigen website. De kosten zullen u meevallen.)


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Zonnig Matige wind 10º Naar volgende bericht