Rik Jungmann

---

Ingezonden Bericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Daar is Putter weer.

Wijdemeren, 10 april 2006

Wij dachten dat de columnist van DBW, Putter, de ganzenveer na de campagne met een lapje had schoongemaakt en goed opgeborgen. Niet dus...

Tot onze verrassing stuurde hij een nieuwe column. Putter is back in town. Hij neemt de afgelopen week door en windt zich op. Zelfs de kleuren zijn door Putter bedacht.

Ingezonden Bericht

De terugkeer van Putter

Het gebeurde allemaal in één week.

De bewoners van Oudergaard beklaagden zich over de kwaliteit van hun maaltijden. Nog steeds blijkt het niet te kunnen om mensen in een Oudergaardsituatie van eerste klas eten te voorzien. Toprestaurants in het land in overvloed, in honderden winkels zijn perfecte ingrediënten te koop maar het Oudergaardbestuur is te lamlendig om zijn clientèle een fatsoenlijke maaltijd voor te schotelen. Oud staat soms voor machteloos.

Het bestuur van radio Wijdemeren ontsloeg de voltallige redactie van het programma WM Actueel en gaf en passant nog even twee technici een schop achterna. Bij radio Wijdemeren is de gekte dus uitgebroken. Een bestuur dat zo met een redactie van vrijwilligers omgaat is geen knip voor de neus waard. 't Is trouwens nog een krikkemikkig bestuur ook met een opzienbarend aantal vacatures. De bestuursverklaring staat bol van termen als objectiviteit, integriteit, afkoeling, schorsing, zwarte piet, krantenstilte en eenzijdige schendingen. De echte omroep is er niets bij.

De verdediging van het nieuwe collegeprogramma donderdagavond jl. in de raad was een aanfluiting. Wie een behoorlijke politieke verantwoording had verwacht kwam bedrogen uit.

  • De CDA-woordvoerder beperkte zich tot een soort scheldkanonnade;
  • Groen Links zakte al meteen door het ijs door, volledig in strijd met zijn eigen programma, woningbouw plotseling tot prioriteit nr.1 te verklaren.;
  • De VVD bleek de kerntakendiscussie te hebben ingeslikt;
  • PvdA verraste met de eerste belastingverhoging, door Lia Moote , onder hoongelach, een verhoging van een heffing genoemd.

Alles is te koop, dat zie je maar weer.

Dat gebeurde allemaal in één week. Maar het nieuws dat alle andere nieuwsfeiten overtrof, was vanzelfsprekend de onverwachte terugkeer van

Putter


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 11º Naar volgende bericht