Rik Jungmann

---

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Colijn over verslag WWK

Wijdemeren, 7 april 2006

Bob Colijn, adspirant-bestuurslid van de VVD Wijdemeren, is tevreden met de verslaglegging in de WWK over de raad van gisteren. Vooral met de video.

Reactie

Geachte Redactie van de Webkrant,

Wij willen u bij deze feliciteren en complimenteren met uw weergave van de Raadsvergadering d.d. 6 april j.l., waarin de nieuwe Raad en het nieuwe College werden benoemd.

Het was een bijzondere meeting en wij hopen en verwachten dat de Politiek van Wijdemeren goede en verstandige besluiten gaat nemen in het belang van de bewoners en de bedrijven in onze regio.

Maar vooral willen de Webkrant feliciteren met de nieuwe video-presentatie, zeer actueel en vooruitstrevend voor een locale Website/krant.
Chapeau, maar tevens wil ik de krant en dus de redactie complimenteren met de zeer goede en neutrale weergave van de gebeurtenissen op deze memorabele Raadsvergadering.

Heel jammer is het echter dat DBL zonodig 15 minuten van onze tijd heeft genomen met n.b. 53 vragen die soms kant noch wal raakten letterlijk en figuurlijk. Er zaten ca. 100 genodigden en belangstellenden in de zaal en die haakten al heel spoedig af met dit soort statements. Dit is niet goed voor de Politiek als de oppositie zich zo gaat opstellen, daar is niemand mee gediend.

Mvrgr. en fijne Paasdagen toegewenst.

Bob J. Colijn
Kandidaat Bestuurslid van de VVD Wijdemeren.


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Matige wind 12º Naar volgende bericht