Rik Jungmann

---

Gooi- en Eemlander
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Nieuwtjes uit Nederhorst

Nederhorst den Berg, 6 september 2005

De Rabo Bank geeft geld aan De Spot. NK Sharpie op Spiegelplas. Monumentendag in Nederhorst.

Schenking De Spot

De Bergse Rabo Bank heeft, ter gelegenheid van de opening vanhet verbouwde filiaal, een cheque van € 3.700 aan cultureel centrum De Spot geschonken. De Spot is blij met de gift en heeft voor het geld een TV, een beamer en een projectiescherm gekocht.

NK Sharpie op Spiegelplas

Vrijdag, zaterdag en zondag worden op de Spiegelplas in Nederhorst den Berg de open Nederlandse Kampioenschappen Sharpie gevaren. (Een Sharpie is een bepaald soort zeilboot.) Watersportvereniging De Spiegel organiseert de kampioenschappen. Vrijdag wordt gestart om 13.00 uur. Zaterdag en zondag om 11.00 uur.

Monumentendag NdB

Ook in Nederhorst den Berg doet de Historische Kring zaterdag mee aan de Monumentendag. Evenals in 's-Graveland wordt er speciaal aandacht besteed aan het "religieus erfgoed". Er is o.a. aandacht voor de Willibrordkerk, andere kerken en aanverwante religieuze gebouwen. Er is een boekje samengesteld dat te koop is bij de dorgisterij aan de Brugstraat 7. Bezoekers zijn tussen 12.00 en 15.00 welkom in De Spot, waar ook andere gebruikers van De Spot acte de présence geven.

Zie ook: Monumentendag 's-Graveland en Trompenburgh open voor Bezoek


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 24º Naar volgende bericht