Rik Jungmann

Peter van Deutekom

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Herstart Wijdemeren Actueel Live

Wijdemeren, 4 september 2005

Vandaag werd voor het eerst na de zomer weer het actualiteitenprogramma van Radio Wijdemeren uitgezonden. Met een nieuwe bemanning.


Op de rug gezien vice-voorzitter Otto de Ruiter van Radio Wijdemeren.
Tegenover hem v.l.n.r. Bob Paulich, Liesbeth Ehrens en Adrie van Heusden.
(Foto: Peter van Deutekom)

De afgelopen periode vonden er nogal wat snelle wisselingen plaats in het presentatieteam van Wijdemeren Actueel Live, het zondagse actualiteitenprogramma van Radio Wijdemeren tussen elf en één uur. Er is nu een nieuw team samengesteld waarin Edward Smallenburg, Willem Degenkamp, Bob de Graaff en een vierde persoon in samenwerken.

Vandaag vond het maiden-optreden van Bob de Graaff plaats, die zich met verve van die taak kweet. Hij werd daarbij terzijde gestaan door Willem Degenkamp die al wat langer meedraait bij Radio Wijdemeren.

Een halfuurtje na de aanvang van de uitzending kwamen drie vertrouwde gezichten de zaal van De Drie Dorpen binnen. Drie leden van het oude presentatieteam, dat jaren actief was op zondag. Bob Paulich, Liesbeth Ehrens en Adrie van Heusden werden in de uitzending door Otto de Ruiter, de vice-voorzitter van Radio Wijdemeren bedankt voor hun inzet en verrast met een cadeaubon.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 25º Naar volgende bericht