Rik Jungmann

Douwe van Essen

Persbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

D66 bedankt Flameling

Wijdemeren, 21 oktober 2005

D66 neemt al min of meer afscheid van haar fractievoorzitter Felix Flameling. en bedankt hem voor de inzet in de afgelopen jaren.

Persbericht

D66 WIJDEMEREN BEDANKT FELIX FLAMELING
VOOR ZIJN INZET

De fractievoorzitter van D66 in de gemeente Wijdemeren, Felix Flameling, heeft aangegeven dat hij de lokale politiek gaat verlaten aan het einde van deze gemeenteraadsperiode. Het bestuur en de leden van D66 Wijdemeren hebben met spijt kennis genomen van zijn besluit maar respecteren zijn beslissing.


Felix Flameling (D66)

"De enorme inzet van Felix - eerst als steunfractielid, daarna als gemeenteraadslid in Nederhorst den Berg en sinds het ontstaan van de gemeente Wijdemeren als fractievoorzitter - is van groot belang geweest voor onze afdeling. Zijn betrokkenheid, heldere en consequente handelswijze en zijn positieve benadering van de gemeentelijke problematiek zijn binnen en buiten de gemeenteraad alom zeer gewaardeerd", aldus D66 afdelingsvoorzitter Nanne Roosenschoon.

Een grote meerderheid van D66 Wijdemeren is ongelukkig met de deelname van D66 aan het huidige Kabinet en het gevoerde beleid. Ook Felix had -en heeft- grote moeite met het huidige beleid en de rol van D66 hierin. Toch besloot hij, bij de vorming van dit kabinet, zijn werk als gemeenteraadslid voort te zetten. Hij heeft de afdeling toen al aangegeven waarschijnlijk niet beschikbaar te zijn bij de komende verkiezingen in maart 2006. D66 Wijdemeren bedankt Felix Flameling voor zijn inzet, gedrevenheid en zijn enthousiasme gedurende de laatste 12 jaar. Zijn adviezen zullen in de komende periode door ons bijzonder gewaardeerd worden. Wij wensen hem alle goeds toe.

De Wijdemeerse afdeling van D66 bereidt zich momenteel voor op de komende gemeenteraadsverkiezingen van maart 2006. In de komende tijd zullen wij onze nieuwe lijstrekker, onze andere kandidaten en ons verkiezingsprogramma bekend maken.

Namens het Bestuur van D66 Wijdemeren,

Nanne Roosenschoon en Joost Boermans


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Harde wind 16º Naar volgende bericht