Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Loosdrecht ten onder, 4-0

Loosdrecht, 2 oktober 2005

Loosdrecht kreeg gisteren een flinke tik op de vingers van Benschop. Er werd met 4-0 verloren.

Ingezonden Bericht

Loosdrecht hard onderuit

Afgelopen zaterdag is Loosdrecht tegen een grote nederlaag aangelopen door met 4-0 te verliezen van Benschop. Een nederlaag die al voor rust gestalte kreeg. Door individuele fouten stond het bij de rust al 2-0. In de tweede helft kon Benschop al counterend doorlopen naar 4-0.

Loosdrecht draait ook in de 2e klasse dit seizoen al weer aardig mee, won drie van de vier wedstrijden en kreeg deze zaterdag een ploeg op bezoek die nog geen wedstrijd heeft verloren, maar wel drie verliespunten meer had dan Loosdrecht, te weten Benschop. De verhoudingen in de stand kwamen vrij aardig naar voren in het begin van de wedstrijd. Loosdrecht was voetballend beter en combineerde regelmatig tot dicht bij de goal. De keeper en scherpte voor de goal stonden een goal echter in de weg. In het verloop van de eerste helft kwam Benschop steeds beter uit de verf, wist met veel diepte een aantal malen gevaarlijk te worden. Een eerste waarschuwingsschot op de paal was daar een voorbeeld van. Niet veel later volgde een goal, een vrije doortocht vanuit buitenspelpositie werd zonder pardon afgerond. Toen niet veel later, via slecht uitverdedigen en een onvoldoende verwerking van het geproduceerde schot door de doelman van Loosdrecht, een tweede goal volgde, leek Loosdrecht het geloof in een goed einde reeds verloren te hebben. Kijkend naar het spelbeeld overigens absoluut onterecht. Loosdrecht was nogmaals voetballend de betere maar individuele fouten en een gebrek aan raffinement in de afronding worden op dit niveau direct afgestraft.

In de rust die niet veel later na de tweede goal volgde werd het nodige werk verricht om wat aan deze achterstand te gaan doen en met vertrouwen ging Loosdrecht de tweede helft in. Zette de tegenstander onder druk maar van barsten was geenszins sprake. Integendeel, de ruimtes achterin werden door Benschop uitstekend benut en via een aantal messcherpe counters werd de score in het verloop van de tweede helft naar 4-0 getild. Een pittige nederlaag dus maar kijkend naar het verloop had deze wedstrijd ook heel anders kunnen lopen. Loosdrecht was zeker niet de mindere ploeg maar dit Benschopse lesje effectiviteit maakte het verschil. Iets waar Loosdrecht de komende tijd aan zal moeten werken. En dat kan volgende week als het uit moet spelen tegen Woudenberg.

De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Half bewolkt Windstil 15º Naar volgende bericht