Rik Jungmann

Douwe van Essen

VVD Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

VVD Kandidatenlijst

Wijdemeren, 16 november 2005

Els Kruijt is lijsttrekker voor de VVD bij de verkiezingen op 7 maart volgende jaar.

De huidige fractievoorzitter van de VVD in Wijdemeren, Els Kruijt, is weer gekozen tot lijsttrekker. Haar fractiegenoot Wim Lorjé bezet de tweede plaats. De andere twee fractieleden stoppen in principe met hun raadslidmaatschap. Ernst Kasteleijn staat op de negende plaats. Tenzij de VVD negen zetels krijgt of hij met voorkeursstemmen in de raad zou komen, is het niet waarschijnlijk dat hij terugkeert. Het andere raadslid van de VVD, Tjitske van Emden, komt niet meer voor op de door de VVD gepresenteerde lijst.


Els Kruijt, lijsttrekker VVD.

Als de VVD weer vier zetels zou krijgen, dan komen er twee nieuwe gezichten in de raad, Michiel van Balen en Leonique Krätzschmar zijn drie en vier.

Persbericht

Kandidatenlijst VVD

Maandagavond, 14 november heeft de ledenvergadering van de VVD Wijdemeren de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2006-2010 vastgesteld.

De huidige fractievoorzitter Els Kruijt is tot lijsttrekker gekozen. Wim Lorjé , ook nu raadslid, heeft de tweede plek op de lijst gekregen. Nummer 3 is Michiel van Balen. De plaatsen 4 tot en met 10 worden ingenomen door: Leonique Krätzschmar, Joep Frijdal, Rudolph Buijs, Martin Vuijk, Bob Colijn, Ernst Haselhoff Lich Kasteleijn en Sieta Vermeulen.

De VVD heeft totaal 19 kandidaten op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.

advertentie


De wekelijkse nieuwsbrief Regen Zwaar bewolkt Half bewolkt Matige wind Naar volgende bericht