SV 's-Graveland
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

’s-Graveland – Roda ’23 0-2

's-Graveland, 20 maart 2005. 's-Graveland dolf vandaag het onderspit tegen Roda '23 met twee doelpunten tegen.

Ingezonden Bericht

’s-Graveland – Roda ’23 0-2 (0-0)

63. 0-1;
78 0-2;
scheidsrechter V.C. Roeleveld;
toeschouwers 275.

De stand op de ranglijst was in het veld en de scoreverloop terug te zien. De koploper uit Amstelveen had in de eerste helft wel een veldoverwicht, maar kon daarmee door de ’s-Graveland defensie niet verontrusten.

Roda dacht nog op voorsprong te komen maar scoorde vanuit buitenspelpositie. Op slag van rust was de beste kans van de eerste helft toch voor de thuisploeg; na een uitstekende combinatie tussen Nunu Alexandre en Fabian Degekamp trof laatstgenoemde de lat.

De tweede helft gaf eenzelfde beeld te zien: Roda met meer balbezit, zonder de kansen te creëren en een verdedigend ’s-Graveland dat gokte op een counter. Het was tekenend voor de wedstrijd dat het eerste doelpunt uit een spelhervatting viel. De scheidsrechter bestrafte een overtreding van Roda, maar gaf in plaats daarvan wel een corner. Die werd door iedereen en alles gemist, behalve door Jeroen van de Stokker die bij de tweede paal de bal wist in te tikken, waarmee het degelijke Roda, had wat het wilde. Vertrouwend op de hechte defensie lieten ze ’s-Graveland komen. Hoewel de thuisploeg wel sterker werd leverde dat geen echte kansen op.

Het verzet werd een kwartier voor tijd gebroken toen Michel Schouten met zijn tweede gele kaart het veld moest verlaten. Nog in dezelfde minuut wist Roda de overtal situatie uit te buiten en de wedstrijd definitief te beslissen. Maiko Stouthard knalde droog de 0-2 in. Een bittere pil voor ’s-Graveland dat een gelijkspel verdiend had.