Rik Jungmann

Rik Jungmann

WWK
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Webkrant Mobiel

Wijdemeren, 7 maart 2005. De webkrant biedt de mogelijkheid om het laatste nieuws uit Wijdemeren ook te lezen op uw mobiele smartphone of uw pda met netwerkverbinding.

Een berichtje voor de liefhebbers. De website www.digibieb.nl staat vol met nieuwtjes en ontwikkelingen rond de kleine mobiele apparaatjes. De site biedt echter ook de mogelijkheid om rss feeds te lezen met uw telefoon of organiser.

 
 

 
 

Dit ziet u op uw pda of smartphone.
De rss feed die u ziet komt live van het net.
U kunt de pda bedienen!
Scroll door de berichten en klik op de nieuwskopjes.

De url voor de feed op uw pda is:

http://www.digibieb.nl/rss/index.php?url=http://www.wijdemeersewebkrant.nl/rss/test.xml

(achter elkaar, zonder nieuwe regel) in uw apparaat, dan vertaalt Digibieb keurig de rss feed van de webkrant voor u en ziet u dit op uw schermpje. U kunt (ook hier op uw pc) op de kopjes klikken om het volledige bericht te lezen. Natuurlijk kunt u de url ook gebruiken om de rss feed op uw pc te lezen. Kopieer het adres, plak het in de adresbalk van uw browser en voeg het toe aan uw favorieten.

Update 7-3-2005, 23.20: U kunt de rss feed van de Wijdemeerse Webkrant ook vinden via de pda startpagina. (pda.startpagina.nl) De startpagina voor uw pda of smartphone. Met nieuws, sport, weer, verkeer en nog veel meer. De Webkrant staat bij regionaal nieuws.


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolktMatige wind Naar volgende bericht