Rik Jungmann

Douwe van Essen

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Dorpsbezoek A'veen 26 mei

Ankeveen, 14 mei 2005

In de reeks dorpsbezoeken is op 26 mei aan de beurt. Het college van B&W bezoekt dan bedrijven in Ankeveen en praat met de bevolking.


Het Wapen van Ankeveen

Eerdere dorpsbezoeken aan Ankeveen vonden plaats op 18 september 2002 en 19 november 2003.

Persbericht

Komt u ook?
Dorpsavond Ankeveen op donderdag 26 mei

Het college nodigt alle inwoners van Ankeveen uit voor de dorpsavond op donderdag 26 mei, aanvang 19.30 uur, in “Het Wapen van Ankeveen”. Heeft u vragen? Of wilt u burgemeester en wethouders laten weten wat u voor uw dorp belangrijk vindt? Dan is dit een goede gelegenheid! Deze avond vertelt wethouder Wim Neef ondermeer over de stand van zaken van het openbaar vervoer in regio Gooi- en Vechtstreek en het bouwplan aan de Arnoud Voetlaan.

De middag voorafgaand aan de dorpsavond brengt het college een bezoek aan Kroegman Renault en aan Pos Service Holland, beide aan de Stichtse Kade. Het college besluit het middagprogramma met een gesprek met het bestuur van “Bruisend Ankeveen”. Het college hoort graag van hen wat de ervaringen met de weekmarkt tot dusverre zijn en welke andere toekomstplannen er zijn.

Programma

Tijdens de dorpsavond zal het college terugblikken op de ervaringen van de middag. Ook komt het college dan terug op de belangrijkste onderwerpen die vorig jaar tijdens de dorpsavond zijn besproken. Nadat verschillende leden van het college aan het woord zijn geweest is het de beurt aan u. Burgemeester Bijl geeft dan alle belangstellenden de gelegenheid vragen te stellen. Zo mogelijk krijgen de inwoners gelijk antwoord. In sommige situaties zal een vraag ook door de organisatie bekeken moeten worden. In dit geval zorgt het college ervoor dat de gemeente met deze inwoners op een later moment contact opneemt.

Belangstellenden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom in “Het Wapen van Ankeveen”. Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur.


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Harde wind 15º Naar volgende bericht