Douwe van Eseen

Douwe van Essen

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Geen éénrichtingsverkeer meer bij “De Strook”

Wijdemeren, 29 juni 2005

De verkeersdrukte op de Nieuweweg bij recreatiegebied “De Strook” is dusdanig afgenomen dat de gemeente Maarssen heeft besloten om het tijdelijk ingestelde éénrichtingsverkeer op de naastgelegen Nieuweweg op te heffen.

persbericht

Sinds dinsdag 28 juni:
Geen éénrichtingsverkeer meer bij “De Strook” in Breukeleveen

De verkeersdrukte op de Nieuweweg bij recreatiegebied “De Strook” is dusdanig afgenomen dat de gemeente Maarssen heeft besloten om het tijdelijk ingestelde éénrichtingsverkeer op de naastgelegen Nieuweweg op te heffen. De Nieuweweg is sinds dinsdag 28 juni weer in beide richtingen begaanbaar

Politiecontroles

De Griendweg blijft net als altijd alleen in noordelijke richting begaanbaar om “De Strook” te bereiken. Het parkeerverbod aan de zuidzijde van de Nieuweweg en op de gehele Griendweg blijft van kracht. De politie controleert hier regelmatig en bekeurt indien nodig.

Hoogtijdagen

Het recreatieterrein De Strook in Breukeleveen is in de zomerperiode populair bij veel recreanten. Dit leidde in het verleden tot zeer grote drukte op de wegen en verkeersonveilige situaties. Veelal werd geparkeerd aan beide zijden van de Nieuweweg, de weg in gemeente Maarssen waaraan De Strook is gelegen. Hierdoor konden hulpdiensten in geval van nood De Strook en omgeving niet bereiken. De gemeente Maarssen heeft onlangs vastgesteld, omwille van de veiligheid, bij hoogtijdagen tijdelijk eenrichtingsverkeer in te stellen.

Wijdemeren, 29 juni 2005


De wekelijkse nieuwsbrief     Half bewolkt Windstil 23º Naar volgende bericht