Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Loosdrecht wint met 1-0

Loosdrecht, 4 december 2005

Loosdrecht won gisteren met 1 - 0 van Nieuwland. Dat ging niet gemakkelijk, maar de winst telt.

Ingezonden Bericht

Zwaarbevochten zege voor Loosdrecht

Statistieken Loosdrecht - Nieuwland:1-0 (zaterdag 3 december '05).
1 - 0 Said Akchich (15 e min.)
Toeschouwers: 100

In een niet goede maar zeker wel zeer spannende wedstrijd heeft Loosdrecht de draad weer opgepakt door met 1-0 te winnen. Al in de 15e minuut was het raak via Said Akchich en ondanks de vele kansen die nog volgde bleek dit de winnende goal te zijn.

Loosdrecht kende een aantal personele belemmeringen vooraf aan de wedstrijd tegen Nieuwland welke met name het middenveld betrof. Zo waren Ronald Callebach, Johan Krottje en Barry Dietz niet van de partij. Niettemin kon trainer/coach Ab Rutten een sterk elftal formeren waarbij Bas Kieft en Nick van Henten de vrijgekomen posities mochten invullen. De start van Loosdrecht was ondanks het gemis van een aantal spelers uitstekend te noemen. Loosdrecht dicteerde en kreeg een grote kans via Julian Bonaparte maar de keeper kon zijn inzet pareren. Even later had deze echter geen antwoord op het schot van Said Akchich voortkomend uit een prima aanval over een reeks van schijven en de 1-0 was een feit. Nieuwland schakelde na de goal direct om en ging 1 op 1 voetballen. Het leverde iets meer druk op voor de gasten maar gevaarlijk werd het zelden. Enkel een paar vrije ballen leverde door matig verdedigingswerk nog wel wat dreiging op maar de controle was daar.

Ook in de tweede helft bleef hiervan sprake, mat name dan in het eerste half uur van de tweede helft. Het laatste kwartier echter werd hectisch. Kansen over en weer. Omdat Loosdrecht het maar niet wilde afmaken ongemeen spannend. Nieuwland met de moet der wanhoop in de aanval en tot drie maal toe lach de gelijkmaker op de schoenen. Maar Loosdrecht had het geluk nu wel eens een keer mee en daarom bleven de drie punten in Loosdrecht. Een uitstekende prestatie voortkomende uit het collectief waarmee Loosdrecht weer een top vier plek heeft weten te bemachtigen. Een plek waar het zeker thuishoort. Volgende week naar Mijdrecht voor de wedstrijd tegen koploper Argon, Loosdrecht heeft nog wat recht te zetten.