Rik Jungmann

NRC Handelsblad
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

's-Graveland: Duurste huis in NL

's-Graveland, 24 april 2005. Het duurste, te koop staande, huis in Nederland staat in 's-Graveland. Dat bleek uit een zaterdagbijlage van de NRC van vorige week.


Bron NRC Handelsblad

NRC Handelsblad had vorige week een zeer uitgebreide bijlage, gewijd aan de ontwikkeling van de woningmarkt en de prijzen van huizen. Het is altijd leuk om te weten of iets het grootste, langste, duurste of kleinste is. (Daar is uiteindelijk het hele Guinness Book of Records op gebaseerd.) Carel Ris maakte ons attent op dit 's-Gravelandse record. En dus maken wij u graag deelgenoot van het feit dat 's-Graveland op nummer 1 staat in het lijstje met het overzicht van waar het duurste huis te koop staat.

Qua gemiddelde koopprijs is 's-Graveland nummer twee in de regio. Blaricum prijkt op dat gebied echt heel erg ruim op nummer één in 't Gooi.

Als 9,5 miljoen u iets te begrotelijk is, dan is er natuurlijk nog een ander stulpje in de aanbieding. Voor 2,8 miljoen mag u zich de trotse eigenaar noemen van het buitenhuis Westerveld, het voormalige gemeentehuis van 's-Graveland.


Bron: NRC Handelsblad


De wekelijkse nieuwsbrief ZonnigWindstil18º Naar volgende bericht