Rik Jungmann

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 Naar de home-page De wekelijkse nieuwsbrief Naar volgende bericht

BMOL: waarderingssubsidie

Kortenhoef, 21 september 2004. Het college van B&W heeft muziekvereniging BMOL uit Kortenhoef een subsidie van € 340,-- toegekend voor Worldpercussion On Tour.

Persbericht

Waarderingssubsidie voor slagwerkproject
Worldpercussion On Tour van BMOL

De muziekvereniging BMOL heeft bij de gemeente een subsidieverzoek ingediend voor de organisatie van het slagwerkproject Worldpercussion On Tour 2004 – 2005. Het project vindt plaats in de periode november 2004 – juni 2005. Het college spreekt waardering uit voor het project en stelt het maximale budget van 340 euro beschikbaar.

Wordlpercussion On Tour is een project waarin amateurs en professionals samen muziek maken. Met dit project laten ze horen en zien wat de mogelijkheden zijn voor de amateur slagwerksector. Naast de concerten ligt het accent op speelplezier. Het project is een activiteit van meer dan lokale betekenis waardoor het college het maximale bedrag voor een waarderingssubsidie beschikbaar kan stellen.


. RegenHarde wind13º Naar volgende bericht