's-Graveland, 24 oktober 2004. 's-Graveland kreeg vandaag met vijf tegen nul klop van ZSGO/WSM.

52.0-1 Meijer, 53. 0-2 Cairo, 63. 0-3 Cairo,
73. 0-4 Cairo, 82. 0-5 Simajic.
Scheidsrechter Hes.
Toeschouwers 150.

's-Graveland heeft een grote nederlaag moeten incasseren. Dat de thuisclub het na de eerste helft toen het nog 0-0 stond een moeilijke middag doormaakte stond echter wel vast. De ploeg uit Amsterdam had dan nog wel niet gescoord maar was duidelijk de betere geweest. Behalve dat de 's-Graveland defensie het in deze fase nog steeds kon redden stond ook eenmaal zowel de lat als de paal Amsterdams succes in de weg. De gastheren zelf konden daar maar weinig tegenover stellen.

Het zelfde spelbeeld voltrok zich na de rust, echter met dit verschil dat ZSG0/WMS nu wel trefzeker was. Typerend was wel dat de ban pas gebroken werd na twee stilliggende situaties. Uit beide momenten werd gescoord. In de zevende minuut na een cornerbal en in achtste minuut na een vrije trap, hetgeen niet alleen een 0-2 voorsprong voor de bezoekers inhield maar voor hen ook een gedesillusioneerde tegenstander. Deze plotselinge tegenvallers bleek de hiervoor aanwezige weerstand weg genomen te hebben. Dit werd bekwaam in de resterende periode uitgebuit. Vooral de behendige spits Cairo, die met nog twee doelpunten een hattrick verrichte, waardoor het 0-4 werd, was een ware plaag voor de 's-Gravelanders. De einduitslag werd tenslotte zelfs nog 0-5, hetgeen op zich verdiend was, maar wel wat te hoog uitviel. Na de goede start in deze Amsterdamse afdeling - o.a. met een 6-0 winst op Abcoude - moet 's-Graveland dus even wat terrein prijsgeven en heeft het ondervonden dat in deze competitie werkelijk alles mogelijk is.