... ...

Rik Jungmann

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Ontvlechting websites

Wijdemeren, 30 maart 2004. De button naar de Wijdemeerse Webkrant gaat op 25 april van de gemeentelijke site verdwijnen.

Ruim een jaar geleden werd het domein wijdemeren.nl door Plassennet overgedragen aan de gemeente, nadat dit domein enige jaren voor en na de herindeling door Plassennet was gevuld en onderhouden. Vorig jaar werd afgesproken dat er op de gemeentelijke website nog gedurende een jaar een button zou blijven staan om bezoekers, die gewend waren om naar www.wijdemeren.nl te surfen, door te verwijzen naar de Wijdemeerse Webkrant. Daar komt nu een einde aan.


Nog even op wijdemeren.nl...

Op 25 april zal de gemeente deze button verwijderen, waarmee de laatste herinnering aan de Wijdemeerse Webkrant van de gemeentelijke website verdwenen zal zijn. De snelste manier om de webkrant dan te vinden is via www.wijdemeren.com. Op die website staat een prominente button naar de Wijdemeerse Webkrant. Ook via kortenhoef.nl, ankeveen.nl en sgraveland.nl zijn wij snel te vinden. Het domein loosdrecht.nl is eigendom van de gemeente Loosdrecht. Evenzo is nederhorst.nl eigendom van de gemeente Nederhorst den Berg. (Bron: SIDN)

De directe link naar de webkrant is http://www.plassennet.nl/nieuws. Niet echt een handig in het geheugen liggende link. Wij hebben dan ook het voornemen om de website binnenkort te reorganiseren en onder te brengen onder wijdemeren.com.

Bent u gewend om de Wijdemeerse Webkrant te lezen via de gemeentelijke website, klik dan op deze link www.wijdemeren.com en voeg hem toe aan uw favorieten. Dat voorkomt zoeken na 25 april.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page ZonnigWindstil15º Naar volgende bericht