... ...

Rik Jungmann

TV Westerveld
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Website Westerveld

's-Graveland, 22 maart 2004. De lente is gisteren begonnen. Tijd om te gaan denken over zomerse buitensporten dus. Tennis bijvoorbeeld.

Persbericht

Nieuwe website tvwesterveld.nl

Bij verschillende sportverenigingen gaat men over op andere wijze van publicaties, mede uiteraard onder invloed van internet / e-mail.
Bij tennisvereniging Westerveld hebben enkele vrijwilligers gedurende de laatste maanden een compleet nieuwe website gemaakt, welke te bereiken is onder de oude naam: www.tvwesterveld.nl.

De inhoud van de website is compleet vernieuwd; op de website is alle denkbare informatie te vinden die de leden en andere belangstellenden nodig hebben. De opmaak van de nieuwe website is met professionele inbreng uitgevoerd.

Nieuw is ook dat meerdere personen die daartoe bevoegd zijn de inhoud kunnen aanpassen. Veranderingen in de oude website konden alleen door één beheerder worden gedaan met alle beperkingen van dien.
Nieuwe leden voor tennisvereniging Westerveld kunnen alle nodige informatie vinden en zich aanmelden als lid op de website.
De leden van de vereniging kunnen zich elektronisch aanmelden voor diverse activiteiten.

Ook is het mogelijk dat leden van TV Westerveld zich aanmelden voor een elektronische nieuwsbrief, die op termijn het huidige clubblad (deels) kan gaan vervangen. Daardoor is het mogelijk om informatie sneller en goedkoper naar de leden te sturen.
Als u toegang hebt tot internet nodigen we u graag uit spoedig eens een kijkje te nemen op www.tvwesterveld.nl


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page Half bewolktMatige wind12º Naar volgende bericht