... ...

Rik Jungmann

Douwe van Essen

CDA Wijdemeren
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Het CDA feliciteert..

Wijdemeren, 19 maart 2004. Het CDA timmert aan de weg. Esther Luyer, het Kortenhoefse raadslid voor het CDA, stuurde onderstaande felicitatie.


Esther Luyer (CDA)

(Aan de vijf andere partijen. Voor u nu ook allemaal felicitaties gaat sturen, wij nemen voetstoots aan dat ook u de sporters feliciteert en dat ook u sporten belangrijk vindt. Dus bij deze brengen wij ook uw gelukwensen over. Dit om te voorkomen dat wij nog vijf felicitaties moeten plaatsen. Maar, ere wie ere toekomt. Esther was het eerst. red.)

ingezonden bericht

Het CDA feliciteert alle genomineerden en de winnaars van de 1e sportverkiezing Wijdemeren

Op vrijdag 12 maart jongstleden heeft de eerste sportverkiezing van Wijdemeren plaatsgevonden. In de Dobber in Kortenhoef werden de genomineerden en de winnaars van deze prijzen bekendgemaakt. Ook het CDA was daar natuurlijk bij.
De winnaars zijn gekozen door een deskundige jury, die hun taak vol enthousiasme hebben opgepakt en uitgevoerd. En het resultaat was te merken. Sporters van oud tot jong, man en vrouw en uit elk dorp waren aanwezig.
Wij feliciteren de winnaars:
Theo Boers, het ODIS volleybalteam, mevrouw Annie Stoker, Stefanie de Roos en Duncan Zuur. Het CDA feliciteert ook de andere genomineerden. Ook hun prestaties zijn indrukwekkend.

Het CDA feliciteert alle genomineerden, maar uiteraard ook de winnaars van deze prijzen. Daarnaast bedanken wij de juryleden die zich vrijwillig hebben opgegeven om deze eerste verkiezing tot een succes te maken!
Sporten is belangrijk, zowel voor de individuele gezondheid van de sporters, maar ook voor de verenigingen van Wijdemeren.
Wij kijken uit naar de volgende verkiezing!!!

Namens de CDA-fractie Wijdemeren,
Esther Luijer


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page RegenHarde wind13º Naar volgende bericht