...

...


Rik Jungmann

ingezonden bericht
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Culinair inbreken

Kortenhoef, 28 mei 2004. Noga Israel uit Kortenhoef is de kok en de eigenaar van traiteur en cateraar Ik Kook in Bussum. Dagelijks rijdt zij van Kortenhoef naar Bussum om daar de heerlijkste hapjes te bereiden en te verkopen.

Inbrekers stellen haar kookkunsten ook zeer op prijs, blijkens onderstaand ingezonden bericht. Als je inbreker bent en je hebt toch honger, dan kun je het beter zo doen.

Ingezonden Bericht

...

Culinair verfijnde inbrekers

Zelfs inbrekers letten op kwaliteit en hebben in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken bij traiteur en cateraar Ik Kook aan de Spiegelstraat in Bussum.

Echt honger hadden ze blijkbaar niet want ze beperkten zich met veel culinair gevoel voor specialiteiten tot de toetjes: een chocolade whisky taart, een cranberry-pekaan taart en 8 porties verse citroenmousse.

“Ik had de mousse net voor sluitingstijd gemaakt. Stel je voor hoe lekker die was!” Zegt Noga Israel, de kok en eigenaar van het bedrijf.

Het halfje heerlijk pompoenbrood van bakker Welling en van Groen dat ook meeging moest zeker voor het ontbijt dienen. Er staan tal van dure apparaten in de winkel die gelukkig ongemoeid werden gelaten. “Ik moet wel snel weer verse citroenmousse maken” voegt Noga toe “want de meeste ‘klanten’ komen gelukkig gewoon door de voordeur tijdens de openingstijden woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 19.00 uur.”


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page ZonnigMatige wind19º Naar volgende bericht