... ...

Douwe van Essen

-

De Nieuwsster
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

5e Sloepentocht

Wijdemeren, 12 juni 2004. Van de Nieuwsster ontving de redactie het volgende persbericht over de 5e sloepentocht op 20 juni a.s. , met als thema 'Europa'. Wilt u het hele programma zien, klikt u dan even op http://sloep.loosdrechtplein.nl/sloepentocht-complprog2004.doc.
 
 

persbericht

5e Sloepentocht

In dit persbericht treft u -onder voorbehoud- het programma aan v.w.b. 13 live-optredens en 9 proeverijen. Kortom, een geweldig uitgebreid programma dank zij de bijna 30 sponsors.

Het thema 'Europa' is gekozen omdat Europa dit jaar een dominante rol speelt in de media. Name wij in de voorgaande edities van de SLOEPentocht telkens één land als thema, de 5e editie van de SLOEPentocht gaf ons de ruimte binnen het thema EUROPA om verscheidene muziekstijlen en proeverijen te combineren.

Voor de fietsers, alhoewel groot in aantal, is dit jaar geen afzonderlijk programma bedacht. Vorig jaar werd het aparte fietsprogramma maar door 4 personen gekocht. Kennelijk is de route zo gemakkelijk te vinden en te volgen voor de fietsers dat een afzonderlijk programma met route beschrijving niet aan een behoefte voldoet.
Natuurlijk zijn de fietsers wel meer van welkom. Als organisatoren zijn wij er dan ook van overtuigd dat de fietsers weer volop zullen meefietsen langs de Vecht, Hilversums kanaal en de 's-Gravelandse vaart.Alle proeverijen zijn dan ook per fiets te bereiken. Eén deelnemerstas is goed voor het eet- en drinkplezier van 4 fietsers.
Voor de sfeertekening is de tekst van het programma bijgevoegd.
 
Met vriendelijke groet,

Peter J.A.M. Op de Beek
Secr. St.Sloep (06-53477652)


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht Ga naar het archief
Naar de home-page Matige wind20º Naar volgende bericht