...

...


Douwe van Essen

Rik Jungmann

Amnesty International
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Amnesty doet een beroep op uw talent

Wijdemeren, 7 juni 2004. In onze regio zit Amnesty International met de handen in het haar.  Voor diverse aktiviteiten doet zij dan ook een beroep op u. 

persbericht

Amnesty doet een beroep op uw talent.

De zorg dat Rechten van de mens worden eerbiedigd, vergt dat Mensen op komen voor die Rechten.

Tijdens de Jaarmarkt is onze stand velen dan ook niet ontgaan. De actie voor de vrouwenrechten in Irak bleek erg succesvol, er zijn in één dag 410 handtekeningen opgehaald!

De stand van Amnesty International op de jaarmarkt in 's-Graveland dit jaar.

Daarnaast hebben velen genoten van een stoelmassage, waardoor wij financieel in staat zijn om het goede werk voort te zetten. Helaas is onze actieve groep erg ingekrompen de laatste jaren wat het erg moeilijk maakt om alle goede plannen ook daadwerkelijk uit te voeren.

Amnesty International Kortenhoef/’s Graveland zoekt ZEER DRINGEND mensen die zich actief en op vrijwillige basis willen inzetten om de basisgroep en onze werkzaamheden te laten voortbestaan.

Wat zoeken wij?

Coördinator Jaarmarkt & 10 december aktie
Amnesty voert actie op diverse locaties zoals op de Jaarmarkt, met de Vrouwendag en tijdens de dag van de mensenrechten op 10 december. Tijdens deze evenementen wordt zoveel mogelijk ingespeeld op de landelijke acties. Wij zoeken iemand die met enthousiasme en nieuwe ideeën deze dagen tot een succes maakt.

Tijdsbesteding: enkele uren per week afhankelijk van de periode

Standwerkers
Voor de bovengenoemde activiteiten zoeken wij ook enthousiaste vrijwilligers die ons willen ondersteunen door op de evenementen Amnesty te promoten op de stand en actief de lopende acties onder de aandacht te brengen.

Tijdsbesteding: naar beschikbaarheid enkele uren per jaar

Scholenwerkers
Elk jaar organiseren wij dat op de basisscholen in de regio voorlichting wordt gegeven en dat jongeren betrokken worden bij Amnesty activiteiten. Kinderen zijn de toekomst en daarom is het van groot belang om dit werk voort te zetten. Wij zoeken mensen die een of meerdere keren voor de klas voorlichting wil geven. Het lespakket komt meestal vanuit het Amnesty Hoofdkantoor.

Tijdsbesteding: Een maal per jaar (meestal in najaar) enkele uren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ria van de Sande op nummer 035-6563743 of met Florence van Rheenen op nummer 035-6564769 of via amnesty@kortenhoef.nl Bel of mail gerust voor een kennismakingsgesprek. Misschien is het een begin van een langdurig en nuttige samenwerking.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht Ga naar het archief
Naar de home-page ZonnigMatige wind27º Naar volgende bericht