... ...

Rik Jungmann

Zomerspektakel
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Bergpop op Zomerspektakel

Nederhorst den Berg, 1 juni 2004. Vijf Bergse bands gaan het Zomerspektakel opluisteren met een optreden onder de naam "BERGPOP".

Persbericht

Ook dit jaar is BERGPOP weer van de partij met het zomerspektakel en wel op vrijdagavond 18 juni in het thema café (kleine tent). Net als vorig jaar zullen ook deze keer weer vijf bands uit Nederhorst den Berg alles uit de kast halen om er een gezellige en muzikale avond van te maken.

De aftrap van BERGPOP is om circa 20:00 uur, direct na de kinderdisco. Deze zal verzorgd worden door de band “Black Impala”. Deze formatie, bestaande uit drie personen, zal vanaf het begin stevig van start gaan met opzwepende rocknummers.

De tweede band die gaat optreden vanaf circa 21:00 uur is “Fusebox”. Deze band, bestaande uit vijf personen is nu ongeveer driekwart jaar bij elkaar. Om alvast een beetje warm te draaien en te wennen aan het optreden voor publiek, hebben zij kort geleden al goed van zich laten horen in de sportkantine van Ankeveen. Zij maken dit jaar hun debuut op BERGPOP.

Als derde band, om circa 22:00 uur, betreedt “No Klaim” het podium. Deze band, bestaande uit zes personen, is ook dit jaar weer van de partij. Zij zullen zowel bekende Nederlandstalige als Engelstalige nummers spelen en ook zij hebben al geoefend met een optreden bij de loting van het bedrijfsvoetbaltoernooi jongstleden.

Vanaf 23:00 uur is het de beurt aan “Greenhouse” (of misschien wel beter bekend in het dorp als “de band die nooit kan”) om het podium te beklimmen. Zij zullen net als “No Klaim”, Nederlandstalige en Engelstalige nummers spelen.

Als laatste, om ongeveer 24:00 uur komt de band “Bluesberger” op het podium. Zij zullen dit jaar muzikaal afsluiten met vooral opzwepende bluesnummers.

Dankzij het succes van vorig jaar zijn de bands ook dit jaar weer “scherp”, de toegang is natuurlijk ook dit jaar weer gratis, en lijkt het ons dan ook dat alle ingrediënten weer aanwezig zijn voor een gezellige en geslaagde avond.

Tot ziens bij BERGPOP.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page ZonnigMatige wind23º Naar volgende bericht