Kunsthistorisch Service Bureau Drs. Carole Denninger ...

Rik Jungmann

Gooi- en Eemlander
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Woonark bij Wijde Blick

Kortenhoef, 3 juli 2004. De negentiende woonark, die weg moest bij de Krakeelakker, ligt nu bij jachthaven De Wijde Blick aan het Moleneind. De buurvrouw is daar niet blij mee.

Simone Stevens schrijft in de Gooi van vanochtend dat de negentiende woonark van De Krakeelakker vorige week is versleept naar de Wijde Blik en daar is afgemeerd. De ark ligt in een gebied dat weliswaar de bestemming natuurgebied heeft, maar volgens de gemeente met een gedoogschikking toch qua bestemming passend wordt gemaakt voor de woonark.

De buurvrouw van jachthaven De Wijde Blick, Corrie Ockhuysen is bang dat het gebied wordt aangetast, zeker omdat ook de jachthaven plannen voor uitbreiding lijkt te hebben. De heer Kamman van de gemeente wacht op een uitgewerkt plan van de jachthaven voor het gebied, waarna mevrouw Ockhuysen de gelegenheid krijgt om haar zienswijzen in te brengen. Haar ongerustheid is niet onterecht vindt Kamman.

Eigenaar Ridder van de jachthaven heeft al een plan bij de gemeente ingediend waar hij niets over wil zeggen. Hij wil niet door deze kwestie in verbinding gebracht worden met De Krakeelakker.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page RegenMatige wind17º Naar volgende bericht