... ...

Rik Jungmann

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Herinneringsbeker Prinses Amalia

Wijdemeren, 20 januari 2004. Alle kinderen die naar de basisschool gaan in Wijdemeren krijgen een herinneringsbeker n.a.v. de geboorte van Prinses Catharina Amalia. De kinderen die in Wijdemeren wonen, maar daarbuiten op school gaan, krijgen er ook één.

Persbericht

Ter ere van de geboorte van Prinses Catharina Amalia

Deze week: uitreiking herinneringsbeker aan basisschoolleerlingen

Ter ere van de geboorte van Prinses Catharina Amalia biedt het college van Wijdemeren alle basisschoolleerlingen van Wijdemeren een herinneringsbeker aan. Donderdag 22 januari deelt wethouder Nagel de eerste exemplaren uit aan leerlingen van de Curtevenneschool in Kortenhoef en de Rehobothschool in Loosdrecht.

Op de andere tien scholen in Wijdemeren zullen de bekers vrijdag afgeleverd worden zodat ze onder de leerlingen verspreid kunnen worden.

Niet in de gemeente naar school?
Kinderen die wel in Wijdemeren wonen, maar buiten de gemeente naar de basisschool gaan, worden niet vergeten. De kinderen of hun ouders kunnen de beker afhalen bij de receptie van het gemeentehuis, dagelijks tussen 8.30 en 12.30 uur. Met deze geste meent het college alle basisschoolleerlingen een passend cadeau ter ere van deze bijzondere geboorte aan te bieden.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht Ga naar het archief
Naar de home-page Half bewolktWindstil Naar volgende bericht