... ...

Rik Jungmann

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Dorpsbezoek 's-Graveland

's-Graveland, 19 januari 2004. Komende donderdag strijkt het college van B&W neer in 's-Graveland om de bewoners te ontmoeten en te spreken. Vanaf 19.30 in het oude gemeentehuis aan het Noordereinde.

Persbericht

Dorpsavond ‘s-Graveland op 22 januari in voormalig gemeentehuis

Inwoners van ’s-Graveland zijn op donderdag 22 januari a.s. van harte welkom vanaf 19.30 uur in het voormalige gemeentehuis aan het Noordereinde. Tijdens deze dorpsavond wil het college van B & W graag horen wat er zoal leeft in het dorp. Inwoners krijgen alle gelegenheid om vragen te stellen en onderwerpen die voor ’s-Graveland van belang zijn aan de orde te stellen.

Het college van B & W zal voorafgaand aan de dorpsavond verschillende locaties in het dorp bekijken. Zo bezoekt het college de firma van Leyen en aannemingsbedrijf Boomgaard.

Avondprogramma
Om 20.00 uur zal burgemeester Bijl de dorpsavond openen. Wethouder Hagen neemt het daarna van hem over en vertelt dan wat de gemeente Wijdemeren tot dusverre gedaan heeft en welke onderwerpen komend jaar opgepakt zullen worden. Wethouder de Kloet zal tot slot terugblikken op het middagprogramma.

Vragen stellen
Onder leiding van burgemeester Bijl zullen daarna de belangrijkste thema’s voor het dorp worden besproken aan de hand van vragen vanuit de zaal. Het publiek krijgt direct antwoord van één van de wethouders of de burgemeester.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht Ga naar het archief
Naar de home-page RegenMatige wind Naar volgende bericht