... ...

Rik Jungmann

Douwe van Essen

Gooi- en Eemlander
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Bijl: verrast door effect

Wijdemeren, 12 januari 2004. In de Gooi- en Eemlander staat vandaag een groot stuk van Simone Stevens over de kwestie van de uitspraken van burgemeester Don Bijl. Die zegt juist complimenten te hebben ontvangen over zijn nieuwjaarstoespraak. Hij is verrast door de kritiek.


Burgemeester Don Bijl

In het artikel worden de fractievoorzitters René Voigt van Dorpsbelangen Wijdemeren, Felix Flameling van D66 en burgemeester Don Bijl aan het woord gelaten. De meningen van de beide raadsleden kunt u hier (DBW) en hier (D66) nalezen in de Wijdemeerse Webkrant.

Don Bijl zegt in het artikel uitsluitend positieve reacties op zijn toespraak te hebben gekregen. Hij wijst erop dat de toespraak over veel meer ging dan burenruzies en het optreden van de gemeenteraad. "Het lijkt nu alsof de toespraak alleen maar daarover ging.":aldus Bijl in de Gooi.

Hij zegt de discussie verder niet in de krant te willen voeren, maar op andere plekken. Op dit moment neemt hij zijn woorden niet terug. Hij zegt aan te willen geven waar volgens hem het raadswerk zich op moet richten en ziet niet in waarom hij dat niet zou mogen zeggen. "Dat is toch democratie, dat je daar een opvatting over hebt?" :sluit hij het artikel af.

Het complete artikel is hier te lezen bij de Gooi- en Eemlander.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht Ga naar het archief
Naar de home-page . Naar volgende bericht