Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: Waterskischool Loosdrecht

Bron: Waterskischool Loosdrecht


Waterskiën in de vorst

Loosdrecht, 5 januari 2004. Waterskischool Loosdrecht hield voor de vierde keer een Nieuwjaarsdip. Het was koud, maar de belangstelling toch groot.

Ingezonden bericht

De vierde keer dat Waterskischool Loosdrecht het Nieuwjaarsboarden organiseerde was zeker de koudste nieuwjaarsdip tot nu toe!!

Ondanks temperaturen van net onder het vriespunt, een harde snijdende oosten wind en sneeuw, was de opkomst groter dan ooit.

Meer dan 30 deelnemers, vanuit het hele land, trotseerden deze barre omstandigheden. Ondanks de vrij hoge golven en het ijskoude water durfden enkele deelnemers toch nog een invert ( salto ) in te zetten.

De publieke belangstelling op de kant was enorm, ook vele omwonenden maakten van deze gelegenheid gebruik om elkaar op deze 1e januari een gelukkig nieuw jaar te wensen.

Voor de veiligheid was Arno’s Rescue Team van Zeilcentrum Oud Loosdrecht met de rescue boot paraat, deze hoefde gelukkig niet in actie te komen.

Het was voor Waterskischool Loosdrecht tevens de doop van de nieuwe boot, een splinter nieuwe Air Nautique. Deze speciaal voor het wakeboarden uitgeruste boot is door het gebruik van de modernste techniek veel geluidsarmer dan alle voorgaande modellen.

Cafe restaurant de Veilige Haven was speciaal voor dit evenement geopend en zorgde ervoor dat de deelnemers en het publiek met warme drankjes en een stevige erwtensoep weer op temperatuur konden komen.

Al met al was het een zeer geslaagde en gezellige dag waarbij wakeboardend Nederland de gelegenheid had om elkaar ook midden in de winter weer te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Waterskischool Loosdrecht

www.wakeboardschool.nl


Reacties

Aan- of afmelden nieuwsbrief

Zoeken

 

...

Vorig bericht

Home

Volgend bericht