Rik Jungmann

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Blij met Afsluiting

's-Graveland, 27 december 2004. Martin Stevens is blij met de afsluiting van het Ankeveense Pad na al die jaren.

Reactie

N.a.v. afsluiting Ankeveense Pad

Het zou tijd worden. Volgens mij is men al meer dan 25 jaar bezig deze weg af te sluiten.
Het is een prachtig stukje 's-Graveland, maar de meeste passanten hebben alleen maar oog voor de zogenaamd kortere verbinding naar Hilversum. Omdat er veel fietsers rijden en er tamelijk wat bochten inzitten is het een tamelijk langzame route. Op de stukjes dat het kan gaat het dan ook plankgas. En wee je gebeente (letterlijk) als je daar dan ook nog FIETST...
En vergis je niet hoor, het zijn ook de medewerkers van Natuurmonumenten, of de taxi's die die medewerkers vervoeren naar het station van Hilversum. Snel, snel, snel.. ikke eerst en die fietsers moeten gewoon oprotten... en als je met de auto daar met een aanvaardbare snelheid rijdt dan kun je geknipper en getoeter verwachten... Niet meer dus. Gelukkig.

Maar ik heb twee overpeinzingen. Gaan bewoners nu weer terugrijden naar het Noordereinde? Met als gevolg levensgevaarlijke manoeuvres om het kruispunt op te draaien? (om het hek te vermijden dus) En waarom is er nu met heel veel geld al die paddenschermen en tunnels aangelegd? Voor die anderhalve man en een paardenkop die er nu nog overheen (mag) rijden??? Nou ja.. fietsers zullen ook wel een korte periode een gevaar opleveren voor de kikkers en padden.

Martin Stevens


De wekelijkse nieuwsbrief ZonnigWindstil5 Naar volgende bericht