... ...

Rik Jungmann

Amnesty International
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Amnesty op de Veemarkt

Wijdemeren, 30 april 2004. Amnesty International staat op de Veemarkt in 's-Graveland op 8 mei.

Persbericht

ONTSPAN UW SPIEREN EN STEUN AMNESTY TIJDENS DE JAARMARKT

De traditionele Jaarmarkt in ’s Graveland vindt weer plaats op 8 mei. Zoals elk jaar zal ook Amnesty weer aanwezig zijn met een stand. Uiteraard zullen we actie voeren voor de mensenrechten, dit jaar staat hierbij de vrouwenrechten in Irak centraal. U kunt een petitie tekenen om de regering van Irak op te roepen de vrouwenrechten goed in de grondwet op te laten nemen wat nu met de aankomende verkiezingen erg belangrijk is. Daarnaast is er verkoop van Amnesty artikelen.

Na groot succes van vorig jaar kunt u zich ook dit jaar weer laten masseren voor het goede doel Tussen 11.00 uur en 16.30 staan de stoelmasseurs voor u klaar. De Stoelmassage is een drukpuntmassage voor hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen. Men houdt gewoon de kleding aan en de massage duurt gemiddeld 10 minuten. De kosten zijn €7,- welke geheel ten goede komt aan het werk van Amnesty.

De effecten van stoelmassage
Door middel van de drukpunten worden de organen gestimuleerd om beter te functioneren. De doorbloeding wordt gestimuleerd, nieuwe energiestromen worden opgewekt, afvalstoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen aangevoerd. Primair gaat het om het wegnemen van stress. Na de behandeling voel je je lekker ontspannen, frisser, helderder. Dat gevoel kan een paar dagen tot soms zelfs een week aanhouden, leert de ervaring.

Lekker ontspannend voor u, en u steunt daarmee tegelijk Amnesty. We begroeten u dan ook graag bij onze stand! Voor meer informatie of uw reactie kunt u een email sturen naar amnesty@kortenhoef.nl


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page Half bewolktMatige wind20º Naar volgende bericht