... ...

Rik Jungmann

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Dorpsavond Kortenhoef

Wijdemeren, 6 april 2004. Op 22 april komt het college van B&W naar Kortenhoef om de Kortenhoevers te ontmoeten.

persbericht

College nodigt alle inwoners van harte uit!
Dorpsavond in Kortenhoef op donderdag 22 april

Inwoners van Kortenhoef zijn donderdag 22 april vanaf 19.30 uur van harte welkom in De Dobber voor de dorpsavond. Tijdens deze dorpsavond wil het college van B & W graag horen wat er zoal leeft in het dorp. Ook hebben inwoners volop de gelegenheid om vragen te stellen over zaken die zij voor Kortenhoef belangrijk vinden.

De middag voor de dorpsavond bezoekt het college een aantal plekken in Kortenhoef. Kwekerij Krijn Spaan staat als eerste op het programma. Het college krijgt er een uitgebreide rondleiding langs de vele bijzondere soorten bomen en planten. Daarna bezoekt het college De Historische Kring “In de Gloriosa”. De voorzitter van deze Historische Kring zal de leden van het college een toelichting geven over hun activiteiten.

Vragen stellen
Om 20.00 uur is het tijd voor het avondprogramma van het dorpsbezoek. Dan opent burgemeester Bijl de dorpsavond in De Dobber. Vervolgens vertelt wethouder Hagen wat de gemeente sinds de herindeling allemaal gedaan heeft en welke zaken er nog opgepakt gaan worden. Na een woord van wethouder De Kloet over wat het college ’s middags allemaal heeft gezien en ervaren, is het woord aan het publiek! Burgemeester Bijl gaat dan met de microfoon rond en geeft volop gelegenheid vragen te stellen.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page RegenMatige wind Naar volgende bericht