Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Douwe van Essen

Foto's: -

Bron: Gooi- en Eemlander


Geen ad hoc besluit Krakeelakker

Wijdemeren, 11 september 2003. Na de eerdere rectificatie door de Provincie Noord-Holland van haar eigen antwoord op schriftelijke vragen van de PvdA in NH over de legalisering van woonboten in Jachthaven De Krakeelakker, blijkt die beantwoording nog steeds voor meer dan één uitleg vatbaar.  

Op de voorpagina van haar regionale katern maakt de Gooi- en Eemlander gewag van deze kwestie. Er wordt in het antwoord ondermeer gesteld dat het liggen van de woonschepen bij De Krakeelakker kan worden beschouwd als een bestaande situatie en geen nieuwe, waarmee de schepen daar dus legaal zouden liggen.

De eigenaren van De Krakeelakker -Henk en Bert de Kloet- maken daar uit op dat de woonarken er dus mogen blijven liggen. Maar burgemeester Don Bijl vindt die conclusie te voorbarig: "Het ligt er maar aan hoe je het leest". Hij zal daar bij de Provincie zo snel mogelijk duidelijkheid over proberen te krijgen. Over enkele weken hoopt hij een definitief besluit te kunnen nemen.

Wat hij in ieder geval niet wil is een ad hoc besluit over dit dossier. Hij wil gestructureerd werken aan een oplossing waarmee alle betrokken partijen tevreden kunnen zijn.


Reacties

 

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...