Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Ingezonden brief


Ondeskundigheid

Wijdemeren, 1 september 2003. De voorzitter van de VVD Wijdemeren, Robby Israel, reageert in onderstaande ingezonden brief op het debat over het  BTW-compensatiefonds in de raad van afgelopen donderdag.
 

Ingezonden brief

Geachte redactie,

Naar aanleiding van het artikel Spookdicussies van Rik Jungmann in de Wijdemeerse Webkrant merk ik graag het volgende op.

In de raadsvergadering van afgelopen donderdag stelde de VVD fractie o.a. de positie van wethouder Co de Kloet ter discussie en wel op basis van (de schijn van) belangenverstrengeling en op basis van gebrek aan
deskundigheid. Dit laatste punt heeft de wethouder gedurende de vergadering zelf aangetoond. Toegegeven, het onderwerp BTW compensatiefonds is lastig en complex. Het zal echter dusdanig grote gevolgen voor onze toch al armlastige gemeente hebben dat het cruciaal is dat de verantwoordelijke wethouder het begrijpt. Er zijn deskundige ambtenaren die het hem kunnen uitleggen. Naar eigen zeggen begrijpt hij het onderwerp niet en dat kan twee redenen hebben: óf zijn intellectuele capaciteiten zijn niet voldoende óf hij heeft er geen zin in. In beide gevallen dient deze wethouder nu eindelijk af te treden.

Overigens weet ik niet wat erger is: een ondeskundige wethouder financiën of een raad die hierin reden tot grote hilariteit ziet.

M v g
Robby Israel


Reacties

Het Wijdemeerse weer
Zonnig, 19 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...