Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: Brandweer Wijdemeren

Bron: Brandweer Wijdemeren


Brandweerwebsite

Wijdemeren, 12 oktober 2003. De Wijdemeerse Brandweer heeft een eigen website waarop het uitrukken wordt bijgehouden. Bij sommige keren staat er een hyperlink naar een pagina met meer informatie en foto's.

Op die site is te lezen dat de roodlichtcamera op het kruispunt Smidsbrug in 's-Graveland (op het Noordereinde) in de nacht van 10 op 11 oktober vernield is. De flistpaal heeft het al eerder te verduren gehad. Vlak nadat hij geplaatst was, in juli vorig jaar, werd hij volgespoten met pur-schuim. Hieronder het bericht dat op de brandweersite staat. De foto's komen ook van die site. (Met dank voor het gebruik van de foto's. red.)

In de nacht van 10 op 11 oktober kwam om half vier de melding binnen van een flitspaal in de brand op het Noordereinde. Het betrof de roodlicht camera bij de Smitsbrug. Er bleek een autoband om de paal te zijn gegooid die in brand gestoken was.Tevens heeft het camarahuis vlam gevat. De autoband is geblust, zo ook de camera. Om verdere schade aan de camera zoveel als mogelijk te beperken is deze met een koolzuursneeuw blusser geblust, hetgeen een bijzondere wolk op de staat tot gevolg had. Omdat de flitspaal vlak bij een gebouw stond is dit ook nog door de brandweer onderzocht.

Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

Het Wijdemeerse weer:
Zonnig, 13 graden

Het archief vanaf januari 2000 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...