UVV- 's-Gr. 2 - 1

's-Graveland, 5 oktober 2003. 's-Graveland verloor vandaag nipt van UVV.

Van onze correspondent

...

UVV - 's-Graveland 2-1 (2-1). 2. Vincent Blokker 1-0, 24.Youssef Thala 1-1, 32. Yousseff Thala 2-1.
Scheidsrechter: Doodeman. Toeschouwers: 125.

Na de eerste zege van vorige week heeft 's-Graveland tegen het Utrechtse UVV deze lijn niet kunnen voortzetten. Het werd een nederlaag met minimaal verschil. De eerste speelhelft was het beste gedeelte van de wedstrijd. 's-Graveland begon veelbelovend door al in de tweede minuut op voorsprong te komen. Peter Reijnders passte op maat naar de linkerspits Reinier Elias, die de verkregen bal direct doorspeelde naar het centrum. Deze snelle aanval verraste de Utrechtse verdediging volkomen, waardoor Vincent Blokker in balbezit kwam, die alert reageerde:0-1. In die beginfase bleven de bezoekers de toon aangeven maar het lukte niet dit uit te buiten. UVV kwam hierna beter in het spel en drong nu op haar beurt het spel aan 's-Graveland op.

Het tegendoelpunt halverwege deze eerste helft was daar een logisch gevolg van. De gelijkmaker kwam via een corner tot stand. De voorzet werd niet goed verwerkt en de UVV-spits kopte het leer in de uiterste linkerbovenhoek: 1-1. Het werd vervolgens 2-1 voor de thuisclub na een bekeken dieptepass, terwijl het pal daarvoor 's-Graveland was dat had moeten scoren. De kans voor open doel werd echter knullig door de bezoekers om zeep gebracht en de snelle tegenaanval van de Utrechters werd wel doeltreffend afgerond. Dat deze ruststand uiteindelijk ook de eindstand werd was het gevolg van het missen van meerdere kansen door beide teams. Toch mocht UVV van geluk spreken, dat vlak voor tijd 's-Graveland tot tweemaal toe alsnog niet tot scoren kwam, alhoewel de zege van de Utrechters gezien de gehele wedstrijd niet geheel onverdiend genoemd mag worden.