Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto: Kunst aan de Dijk

Bron:Wijdemeerse Webkrant


Kunst aan de Dijk

Kortenhoef, 1 oktober 2003. Het programma 2003 - 2004 van Kunst aan de Dijk is te vinden op internet. Vijf muziekavonden en een literaire avond op 18 maart.

Als u nog mocht twijfelen of de winter er echt aan komt, dan zijn er inmiddels voldoende tekenen die daar echt op wijzen. Het is weer vroeg donker, terwijl we nog in de zomertijd zitten. Uw redacteur heeft gisteren de eerste baantjes van het seizoen getrokken op de ijsbaan in Utrecht. Een ander winterverschijnsel is het verschijnen van het winterprogramma van Kunst aan de Dijk.

Het programma omvat vijf avonden met muziek en een literaire avond waar Renate Dorrestein zal optreden. Muzikaal begint het seizoen morgenavond (donderdag 2 oktober) om 20.15 uur in het Oude Kerkje aan de Kortenhoefsedijk in Kortenhoef met een optreden van het Utrecht String Quartet.


Utrecht String Quartet

Wilt u het complete programma zien of wilt u wellicht donateur worden en korting op de toegangsprijs krijgen, surf dan naar de website van Kunst aan de Dijk. (Zet uw luidspreker aan...)


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

Het Wijdemeerse weer:
Zonnig, 16 graden

Het archief vanaf januari 2000 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...