Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Wijdemeerse Webkrant


Kerkenveiling NdB

Nederhorst den Berg, 25 maart 2003. Zaterdagavond kunnen de liefhebbers naar een gezellige kerkenveiling, die gehouden wordt in "De Bergplaats" aan de Kerklaan 1 in Nederhorst.

Het actiecomité zond ons onderstaand persbericht.

Kerkenveiling 29 maart a.s. in Nederhorst den Berg

Een veiling voor de kerk, u heeft er vast al van gehoord want het is bijna zover. Op zaterdagavond 29 maart a.s. gaat het vrijwilligers actie comité onder notarieel toezicht weer mooie spullen ter veiling aanbieden. De locatie is de “Bergplaats” aan de Kerkstraat nr. 1 te Nederhorst den Berg.

De opbrengst van deze veiling komt geheel ten goede aan de restauratie van de R.K. Kerk te Nederhorst den Berg. Dus ook dit jaar zullen we er een unieke en gezellige avond van maken die u niet gauw meer zult vergeten. Enkele artikelen uit onze kavellijst zijn: tuinlantaarns, diverse schilderijen, meubelstukken, 2 Heilige Hartbeelden, een beeld van Sint Jozef, klokken, plantenstandaards, antieke sidetable, racefiets, jaargangen Donald Duck, tuinartikelen, oude weegschalen, kinderfiets.

Tevens is er een groot aanbod aan kavels van de ondernemers uit Nederhorst den Berg ter beschikking gesteld. 

U bent van harte welkom op deze avond, de entree is gratis, hapjes en drankjes zijn volop aanwezig. U betaalt geen "opgeld".

De aanvang is 20.00 uur.
Op zaterdag 29 maart kunt u 's middags tussen 15.00 uur en 18.00 uur de kavels komen bekijken en meteen een kavellijst meenemen. Wilt u meer informatie, belt u dan met de heer G. Schoordijk, tel. 0294-251821.

Het actiecomité


Reacties

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...