Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto: Douwe van Essen

Bron: Plassennet


wijdemeren.nl

Wijdemeren, 7 februari 2003. De website van de gemeente is er! Eerder waren testresultaten al te bewonderen op s-graveland.nl, maar wie nu kijkt op www.wijdemeren.nl vindt daar de website van de gemeente.

Op de website spreekt de gemeente over een tijdelijke mini-website. Hij bevat de meest noodzakelijke informatie over de gemeente. Adressen en telefoonnummers, alsmede foto's van collegeleden.

Overigens had het college al aangekondigd dat men snel naar een beperkte website wilde, om later met een veel uitgebreidere website te komen.

Toevoeging (15.00 uur).

De gemeente heeft onderstaand persbericht verspreid over haar nieuwe website. (De toegevoegde foto is van Plassennet.)

 

Website gemeente nu op www.wijdemeren.nl

Deze week heeft gemeente Wijdemeren op www.wijdemeren.nl een eenvoudige website gelanceerd. Bezoekers van deze site vinden hier algemene informatie over de gemeente. Inmiddels zijn de voorbereidingen gestart voor een uitgebreidere site met actuele informatie.


Ondertekening van het contract.
V.l.n.r.: Bert de Kloet, Don Bijl, Rik Jungmann en Ties Hagen.

Op dinsdag 14 januari jl. ondertekenden burgemeester Bijl en de vertegenwoordigers van Plassennet een overeenkomst voor de overdracht van de domeinnaam wijdemeren.nl. Plassennet en één van de voormalige gemeenten hadden in het verleden beiden een aanvraag gedaan voor deze domeinnaam. De aanvraag van de gemeente bleek foutief ingediend waardoor Plassennet ‘eigenaar’ werd van wijdemeren.nl. Na onderhandelingen tussen gemeente en Plassennet in het najaar van 2002 kwamen de partijen tot een akkoord.

Na de overdracht heeft de gemeente in eigen beheer een eenvoudige website ontwikkeld. Hierop staat nog geen actuele informatie, zoals persberichten, collegebesluiten of raads- of collegeagenda’s, maar slechts een selectie van de informatie die ook in de gemeentegids staat. Via een link kunnen bezoekers ook naar de Wijdemeerse Webkrant van Plassennet, die nu te vinden is op www.wijdemeren.com. Uiterlijk 1 mei komt gemeente Wijdemeren met een uitgebreide site met actuele informatie.


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Bewolkt, droog, 4 graden
Meer weer? Klik hier. 
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...