Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Douwe van Essen

Foto's: Douwe van Essen

Bron: Plassennet


NH afgesloten

Wijdemeren, 5 februari 2003. Gedeputeerde Hen de Boer (VVD) van Verkeer en Vervoer onthulde, samen met burgemeester Don Bijl de laatste van de 'Welkom in Noord-Holland' borden als sluitstuk van een werkbezoek aan de gemeente Wijdemeren.

Vanaf de ontvangst op het gemeentehuis in 's-Graveland werd een rondrit gemaakt langs alle bekende verkeersknelpunten van Wijdemeren. Het gezelschap -burgemeester Bijl, gedeputeerde De Boer, gemeentesecretaris mevr. Van Rhijn, en de wethouders Siemons(DBL) en Nagel(CDA)- bezocht alle kernen en maakte een vaartocht over de Loosdrechtse plassen.  

Voor de gedeputeerde is de verkeersproblematiek van Nederhorst en 's-Graveland bepaald niet nieuw. Ook hij realiseert zich hoe moeilijk het is om nog oplossingen te vinden. In ieder geval kan hij wel steun bieden aan het plan om rotondes aan te leggen op twee gevaarlijke kruispunten in de Loodijk: bij de kruisingen met het Noordereinde en het Hollandsch End.

Ook de situatie op de gerenoveerde Oud-Loosdrechtsedijk in Loosdrecht baart hem zorgen. De gekozen oplossingen waren het best haalbaar gegeven de omstandigheden, maar zeker niet voldoende voor de toekomst. Er zal dus verder op gestudeerd moeten worden.


Klaar voor de start?

Goed gedaan jochie!

Burgemeester Don Bijl(l) en Hen de Boer(r), gedeputeerde van Prov. Staten  
bekrachtigen samen nog eens, dat Loosdrecht nu écht bij Noord-Holland hoort.

Op veertien plaatsen in Noord-Holland zijn langs provinciale (vaar-)wegen borden 'Welkom in Noord-Holland' geplaatst. De allerlaatste werd vanmiddag onthuld halverwege de Bloklaan, op de grens van Loenen en Loosdrecht. Het was het sluitstuk van het werkbezoek. En als het enthousiasme en de spontaniteit waarmee burgemeester en gedeputeerde deze ceremonie uitvoerden model staat voor de samenwerking tussen de provincie en de gemeente, dan belooft dat nog wat voor de toekomst!


Het laatste van de in totaal 22 'Welkom in Noord-Holland'-borden 
onthuld aan de Bloklaan, op de grens van Loenen en Loosdrecht.


Reacties

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...